freeSAT by UPC Direct uvedie na náš trh nové predplatené karty freeSAT Season a freeSAT start

25.04.2013 16:04

Satelitná platforma freeSAT by UPC Direct pripravuje uviesť v najbližšom čase na náš trh dve nové dekódovacie karty freeSAT Season a freeSAT start. Portál SatelitáTV.sk o tom informoval jeden z distribútorov a predajcov nových kariet, spoločnosť AB-COM. V prípade freeSAT Season sa bude jednať o kartu so štvormesačným predplatným balíčka Medium, ktorý obsahuje viac ako 70 televíznych programov. U karty freeSAT start bude v cene tiež balíček Medium, no iba na jeden mesiac a karta nebude predávaná samostatne, ale iba v sete spolu so satelitným prijímačom.

 

Vzhľadom k prípravám služby ešte ceny karty freeSAT Season a setu freeSAT start + satelitný prijímač nie sú známe. Akonáhle sa nám ich podarí získať, budeme vás určite o tom informovať.

V oboch prípadoch sa bude jednať o jednorázové predplatené dekódovacie karty. Znamená to, že zákazník si ich zakúpi za jednorázový poplatok bez akejkoľvek viazanosti a nebude musieť platiť už mesačné poplatky. Po vypršaní predplatného si nebude môcť zákazník na kartách typu freeSAT Season a freeSAT start nič ďalej predplatiť a teda aj sledovať, keďže dôjde zablokovaniu karty. V prípade, že sa zákazník rozhodne sledovať aj naďalej ponuku programov platformy freeSAT by UPC Direct, bude nutné aby uzavrel štandardnú 12 mesačnú zmluvu a dostane tak novú dekódovaciu kartu.

 

Zdroj: satelitnatv.sk