M7 Group zlúčila databázu Skylinku a CS Linku, čo z toho majú predajcovia a zákazníci?

28.08.2013 08:57

Po plánovaných odstávkach zákazníckych systémov Skylinku a CS Linku, ktoré boli počas dvoch víkendov v mesiaci august, spoločnosť M7 Group zlúčila databázy satelitných platforiem Skylink a CS Link do jednej. Pre predajcov s aktivačným webom to znamená, že môžu už pracovať s jedným webom pre karty oboch platforiem, kde urobia ativácie programov či okrem iného aj refresh kariet. Po novom tak dokonca môžu už zaplatiť servisný poplatok u vybraných predajcov ako majitelia kariet Skylink, tak aj CS Link. Zjednodušiť by sa podľa všetkého mala aj výmena starších kariet CS Link Cryptoworks, kde už nebude potrebné vypisovať registračné údaje (podobne ako na Skylinku).

Vybraní majitelia dekódovacích kariet oboch platforiem Skylink a CS Link dokonca môžu nájsť všetky svoje karty pod jedným účtom. Doteraz tomu tak nebolo, pre správu karty Skylink sa musel zákazník prihlásiť do svojho účtu na webe Skylinku, a pre správu karty CS Linku na webe CS Linku.

K zlúčeniu databáz Skylinku a CS Linku došlo takmer po dvoch rokoch, keď v roku 2011 vtedy ešte M77 Group – dcérska spoločnosť M7 Group – získala po platforme CS Link aj Skylink, najväčšieho DTH operátora v Českej republike a na Slovensku.

 

zdroj: satelitnatv.sk